Eureka

Als je geschiedenis wilt schrijven, of heel succesvol wilt zijn in wat je doet, heb je enkele ingrediënten nodig. Allereerst dien je iets te doen of te maken waar je hart harder van gaat kloppen. Vervolgens zorgt die passie ervoor dat je ervaring en doorzettingsvermogen opbouwt en vervolgens heel goed wordt in je vak of ambacht. 

Dan herhaalt de geschiedenis zich steeds, dus wil je daar bovenuit steken, is het de kunst iets origineels te vinden wat vaak een nieuwe combinatie is van al bestaande dingen. Originaliteit komt zelden van heel hard werken of oefenen, maar vaker van op het juiste moment van de dag tot rust komen, ontspannen en je hoofd leeg maken. Dan steek je als het ware je stekker in het creatieveld, het veld van verbeelding, dat heel de mensheid en aarde omspant. Als je jouw ingang hebt gevonden, komt er een stroom van kracht, energie en ideeën in je systeem die je alleen hoeft te vertalen in een nieuwe schepping. Tot slot, je verbinden met de juiste inspirerende mensen, helpt je om dat Eureka moment te bereiken.