Tijd

De tijd hebben is een wonderlijk gegeven. We denken vaak dat we nog wel de tijd hebben om dit te gaan doen, of dat te veranderen. Maar voor je het weet is het een jaar later, en je weet niet hoeveel levenstijd je gegeven is. Voor je het weet worden je haren grijs of zijn je kinderen zo groot dat ze hun eigen keuzes maken. De toekomst is niet vast te houden, alleen het moment nu is ons gegeven om er iets mee te doen.

Als je niet nu investeert in het realiseren van je droom, zet je ook niet de eerste stappen op dat pad. Zelfs als je niet weet waar de weg heen leidt. Veranderen moet toch, en als jij niet begint met jouw transformatie, grijpt Het Leven in met het gooien van stenen. Begin met verbeelding, want volgens Einstein brengt dat je overal, en investeer in jezelf. Dan word je een betere versie van jezelf.