Betekenis

Wat geeft er nou betekenis aan jouw leven?
Te midden van chaos, inflatie en nieuw evenwicht vinden in organisaties.
De betekenis van het leven is dat je voor jou de zin ervan vindt. Je bestemming. Dat waar je voor ‘gemaakt bent’.

Het doel van het leven is dat je dat in beweging brengt in je werk en weer door geeft aan anderen. Als mentor of coach begeleid je anderen opdat ook zij een stukje in de puzzel van hun leven kunnen leggen. Zo creëer je een keten van zingeving. Immers, zinvol werken en ondernemen is levenskunst. Dus: de betekenis van je leven is om jouw leven betekenis te geven en dat voorbeeld door te geven aan anderen.

* Wil je jouw doel voor dit jaar helder maken? Kom naar de Jubileumdag van Wekelijkse Wijsheid op zaterdag 14 mei in Groningen. Onderzoek je missie en bestemming, en maak het actief met een actieplan. Meld je hier aan! *

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *