Liefde

Nog nooit had ik zo vaak de wens gekregen bij de start van dit jaar: een liefdevol 2022 toegewenst! En nu is het zover, de dag van de liefde. 

Uiteten met je geliefde, een rode roos voor de juf of een extra knuffel voor je ouders. Er zijn zoveel manieren om je liefde en waardering te vieren. En zelfs als je geen partner hebt kun je de liefde vieren, gewoon in je eigen hart. 
Harry Jekkers zong het al: ‘want wie van zichzelf houdt, die geeft pas echt iets kostbaars
als ie ik hou van jou tegen een ander zegt.’

Liefde voor jezelf is het meest kostbaar wat we hebben, want alleen dan kun je werkelijk van je medemens houden. Niet alleen van een paar mensen, maar de wereld omspannend, als een onpersoonlijke liefde voor alles en allen. Ik wens je een alles overstijgend, liefderijk jaar toe!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *