Bestemmingsdag

Waar krijg je energie van? Waar ben je goed in? Wat heb je anderen te brengen? Tussen deze drie elementen is vaak een bijzondere samenhang te vinden. Datgene waar je goed in bent, geeft vaak veel plezier om te doen. Datgene wat je leuk vindt om te doen, wil je waarschijnlijk vaker doen, waardoor je er – na verloop van tijd – ook goed in wordt. En anderen kunnen er weer door geïnspireerd worden als je datgene doet waar je goed in bent en blij van wordt. Denk bijvoorbeeld aan een zanger(es) die het zingen eigen heeft gemaakt. Beide worden er beter van; de zanger(es) geniet van het zingen en de luisteraar van het luisteren naar het lied. 

Als je die drie elementen een naam zou moeten geven, zou je het bijvoorbeeld inspiratie kunnen noemen, of je bestemming. Joseph Campbell spreekt over de reis van de held. En het leuke is: je bestemming ligt als het ware al in je te sluimeren om ontdekt te worden. En door het te ontdekken en te doen, ontvouwt deze bestemming zich stap voor stap in jezelf. 

* Wees welkom op de Bestemmingsdag van Wekelijkse Wijsheid op zaterdag 12 maart 2022 in Haren. Onder leiding van Christian Bruin en Ingrid Huting onderzoek je je missie en doel met een buddy. Een inspirerende dag van 9.30-16.30 uur voor €125 inclusief lunch. Aanmelden kan hier. *

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *