Kansen

Een nieuw jaar is begonnen. Maar is het ook een nieuw begin voor je? Heel veel goede voornemens stranden in de loop van januari omdat bij alles wat je kiest, er iets is wat je verliest. Ben je bereid het verlies te nemen van bv minder ontspanning als je meedoet aan dry January? 

Als je bij een goed voornemen zowel de winsten als de verliezen onderzoekt, kun je bij elke barrière bedenken hoe je die kunt slechten. Want een nieuw voornemen wordt een patroon als je zowel positief als negatieve gevolgen accepteert.  Nóg beter is als je dit voorjaar je goede voornemens omzet naar een missie of bestemming op de Bestemmingsdag van Wekelijkse Wijsheid. Binnenkort maken we de datum en plaats bekend.

Voor nu een bijzonder vreugdevol 2022 toegewenst met een nieuw doel in je leven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *