Jouw verhaal

Veel mensen missen inspiratie in hun werk. Men is moe van de druk, de vele veranderingen die soms niet te volgen zijn. Niet zo vreemd dat velen halverwege hun werkleven dan een hele andere carrièrerichting kiezen. Waarom werkt dat zo goed? Omdat je dan zelf kiest. Er wordt niet voor je bepaald, maar het is je eigen beslissing. Autonomie is dus heel belangrijk in een geslaagde carrière.

Een andere manier om nieuw elan te ervaren in je leven, is door zelf iets te maken, bouwen, creëren. Want dan maak je verbinding met jezelf, met wat jij te zeggen hebt. Dat is onnoemlijk belangrijk in het leven als je energie en kracht wilt ervaren: je eigen verhaal tot uitdrukking brengen. Dat kan in vrijwilligerswerk, in een hobby, in een bestuur, in beelden of verhalen. En je ontdekt je eigen verhaal pas, als je gaat creëren. Een beeld krijgt pas vorm als je het gaat maken, een verhaal neemt je mee naar nieuwe inzichten wanneer je schrijft. Heel verrassend en pure inspiratie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *