Stiltetijd

Microsoft stuurt mij iedere maand een mail hoe mijn welzijn is geweest. Heb ik het werk los kunnen laten en op kunnen laden? Aan de hand van mijn mailverkeer krijg ik updates hoeveel stiltetijd ik had. Zo gaan bots ons steeds meer vertellen hoe we eraan toe zijn.

An sich is dat niet zo verkeerd. Rust en ruimte zijn voorwaarden voor vrije creativiteit en effectiever werken. Scheppen is een energetische staat en is een antwoord op jouw energetische staat. Het energetische universum is een antwoordapparaat van jouw energetische gevoelsstaat. En die roept dan vanzelf weer de benodigde doe-energie op.

Dus hoewel stiltetijd in werktijd lijkt op lanterfanteren, toch hebben veel leiders en managers wandelen of zelfs meditatie in hun werkschema opgenomen. Om betere beslissingen te nemen en antwoorden op problemen op te laten borrelen. Daarom: vergroot je welzijn en creativiteit met jouw manier van stiltetijd inlassen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *