En door…

‘Van mij mogen ze alle maatregelen weer terugdraaien!’ roept mijn buurman van over de heg, ‘je ziet het: we laten een paar maatregelen los, en iedereen in mijn bedrijf krijgt buikgriep!’ Ik herken wat hij zegt: ook ik zie erg veel verzuim binnen onze zorgboerderij sinds de Corona maatregelen versoepeld worden. Tegelijk moet ik denken aan een discussie die ik vijf jaar geleden met hem had. Samen met zijn zoon was hij gaan wielrennen. Al na twee dagen stopte de buurman ermee omdat hij spierpijn had. ‘Daar moet je doorheen!’ sprak zijn zoon volwassen. Waar de buurman nu met een dikke buik over de heg heen tegen me aan loopt te mopperen, fietst zijn zoon inmiddels semi-prof wedstrijden en heeft uitzicht om het betaald te gaan doen. Soms moet je blijkbaar door lastige situaties heen om er sterker uit te komen. Zowel fysiek, voor je afweersysteem en je spieren, maar ook mentaal. 
Elke uitdaging blijkt echt een mogelijkheid om te groeien! Welke groei ga jij deze week aan?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *