Overvloed

Is de beker half leeg of half vol? De meeste mensen kijken eerder naar het tekort in hun leven dan naar de overvloed die er ook is. Ondernemers bijvoorbeeld zien vaak kansen, terwijl dat soms op ongefundeerd positivisme is gestoeld.

Toen ik 18 jaar werd gaf mijn moeder mij een bijzonder cadeau: ‘Alsjeblieft, ik geef je een hoorn des overvloeds.’ En ze gaf me een witte vaas met een uitbundige bos witte bloemen erin. Ik vond het een schitterend symbool voor de veelheid, de kansen en mogelijkheden die ik in mijn leven ervaar tot op de dag van vandaag. De Wet van Overvloed zorgt ervoor dat alles zichzelf vermenigvuldigt. Mensen maken mensen – werk maakt werk – geld maakt geld. Dat heeft met je instelling of overtuigingen over het leven te maken. Als je betere relaties wilt, denk positief over relaties. Als je een betere verhouding met geld wilt, denk positief over geld. Als je meer energie wilt, minder de activiteiten die je energie kosten en vermeerder energie gevende bezigheden. Dat geeft je overvloed.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *