Lanterfanteren

‘Loopt die gast nou al weer te lanterfanteren?’ mopper ik tegen mijn collega, terwijl ik zie dat één van mijn medewerkers maar wat in het sneeuw rond sjokt. Bijna was ik naar hem toe gerend om hem te vertellen dat ik hem daar niet voor betaal. Ik betaal hem voor creatieve oplossingen voor de problemen waar we als bedrijf tegenaan lopen. Niet om van de sneeuw te genieten en zijn gedachten de vrije loop te laten. Maar, bedenk ik op het laatste moment: wat zei Einstein nou ook alweer? ‘Logica brengt je slechts van A naar B, creativiteit brengt je overal’, toch? Wellicht moet ik iets minder snel oordelen, en even de rust nemen om iets op waarde te kunnen schatten… Lastig hoor, even mijn oordeel terughouden…. 
Welk oordeel slik jij vandaag even in om te kijken wat er écht gebeurt? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *