Drijfveer

Een doel hebben geeft vaak helderheid; je weet waar je naar toe op weg bent. Daarbij kun je gaan ontdekken wat de eerste stap is, die je te zetten hebt. Om er daarna daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. In mijn beleving is het net zo belangrijk, of misschien wel nog belangrijker te ontdekken waarom je het doel hebt, dan het uiteindelijke bereiken van dat doel.

Wat is jouw wens of doel? Kun je ontdekken welke behoefte, welke waarde, of welk verlangen er ten diepste achter schuilt? Je diepste drijfveer geeft je de kracht om verder te gaan. Ook als er tegenslagen op je pad komen, of als het bereiken van je doel langer duurt dan je lief is. En misschien kom je er wel achter dat wat je zoekt er al is.  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *