Groei

Een nieuw jaar is begonnen! Ga je voor bestendiging? Sterkte: het leven en de lockdown zal je inhalen. Ga je voor verandering? Sterkte, je ingebouwde hang naar zekerheid zal je tegenhouden. Tja, wat moeten we dan in 2021?

Neem je onzekerheid maar mee onder je arm, in plaats van dat hij jou onder de arm neemt. Onzekerheid is eigenlijk iets vermomd dat je graag wilt. Weet: dat wat je zoekt, zoekt jou ook. Daar ligt je groei voor de komende tijd en dat is nodig in de onzekere economie van nu.

Alle transformatie is een sprong in het ongewisse zonder de zekerheid van de ervaring. Anders zou het gewoon ontwikkeling zijn. En transformatie, ook in organisaties, loopt meestal beter af dan je dacht want je hebt een ingebouwd doelzoek apparaat in je ziel dat intuïtie heet. Vertrouw er maar op. Ik wens je een verrassend 2021 vol verandering toe!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *