Hier en nu

Hou op met wachten. Tot de lockdown over is. Tot de regen ophoudt. Tot de recessie voorbij is. Tot we weer een vliegreis kunnen maken. Waarom wil je ergens anders zijn, in tijd of plaats, als je al hier bent? Geluk is nooit in de toekomst. Geluk is alleen nú. Waarom zou je er op blijven wachten terwijl het al die tijd achter je staat. Wat je ervoor moet doen? Je omkeren en kijken waar je op dit moment van zou kunnen genieten. Iets bakken en uitdelen aan je naaste buren of vrienden. Wandelen in het bos en genieten van de geuren en kleuren. Je huis opruimen en ontspullen. Een heerlijke cappuccino in de eerste zonnestralen. Een koekhuisje maken met je (klein)kinderen in het schijnsel van de kerstboom. Ik wens je scheppen vol geluk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *