Angst regeert

De angst regeert. En dat is niet zo gek: er zijn op dit moment bedreigingen genoeg om bang voor te zijn. Bedreigingen die stuk voor stuk kunnen leiden tot de dood, uiteindelijk onze diepste en wellicht enige angst. Maar…. is angst dan het goede antwoord? Nee, helaas niet! Angst voorkomt namelijk niet dat je dood gaat. Wat doet angst dan wel? Angst voorkomt dat je LEEFT…. Want hoeveel krijg je nog mee van alle prachtige dingen die er om je heen zijn als je tot over je oren in je angst zit? Van het spelen van kinderen? De zonsopkomst? De prachtige kleuren aan de bomen? Die ene zonnestraal die tussen de bladeren speelt, dát is leven! Hoe banger je bent, hoe minder je leeft. Dus laat de angst maar los. Echt, angst helpt je geen stap verder in het voorkomen van een meer of minder tragische dood.
Het enige wat voorkomt dat je doodgaat is: leven. Dus weg met die angst. LEEF! GENIET! En maak er iets prachtigs van! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *