Reflectie

Het leven gebeurt, maar als je goed kijkt, spiegelt het leven je altijd. Wat je bij een ander voor fouten bespeurt, heb je in jezelf nog niet opgelost en veranderd. Wanneer je een ander wil overtuigen, welke onzekerheid vind je dan in jezelf? Als je jezelf dingen kwalijk neemt die je niet goed hebt gedaan, sta dan eens stil bij hoe je jezelf kunt vergeven. Wanneer je boos bent over wat je is aangedaan, welke kwetsende gedachten blijf je dan maar geloven?
Wanneer je je eenzaam voelt, op welke manieren kun je het dan plezierig hebben met jezelf? Als je verdrietige situaties meemaakt, vind je dan de kracht om het te dragen zoals je ook je eigen verdriet draagt? Wanneer je telkens hetzelfde meemaakt, dan stelt het Leven je een vraag en ben jij het antwoord.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *