Rotzooi

Iedereen die een grote, of kleine, verbouwing achter de rug heeft weet het: je komt thuis met je aanhanger met bouwmaterialen en de chaos begint. Overal liggen planken, platen, isolatiemateriaal, verf, kwasten, etc. En of je het nou netjes neerlegt of niet, het blijft in de weg liggen. Totdat de platen opeens een wandje geworden zijn en de isolatie er tussen zit, en er een mooi laagje verf op zit. Dan is alle rotzooi opeens verdwenen. En dat terwijl er nog net zoveel platen, verf etc. in je huis zit als ervoor. Alleen, nu zitten ze ‘op zijn plek’. 
Al die eigenschappen van jou die je irriteren, die ‘in de weg’ zitten en waar je over struikelt, zouden die niet ook gewoon op zoek zijn naar hun eigen plek? Volgens mij hoef je helemaal niet te proberen om ze kwijt te raken, om te vormen of ‘er mee te leven’. Je moet gaan zoeken op welke plek ze horen. Want dan kun je er wat moois van bouwen. Succes! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *