Krachtbron

Wat is het mooi om vertrouwen te hebben, vertrouwen in al haar verschijningsvormen. Je hebt zelfvertrouwen, dan vertrouw je er op dat je in staat bent te doen wat je wilt doen. Er is het vertrouwen dat je in een ander kunt hebben: je vertrouwt hem of haar bijvoorbeeld je gevoelens toe.
En er is vertrouwen hebben in het leven. Zoals een kind dat nog weinig kennis heeft van de wereld en zich volledig lijkt over te kunnen geven aan het leven. Met de jaren doen we ervaringen op en stoten we ons liever niet nogmaals aan dezelfde steen. Door je eigen pijn echter onder ogen te komen, hoef je minder energie te stoppen in het vermijden van die pijn. Zo kom je in contact met een krachtbron in jezelf, waar je van op aan kunt. Waar je op kunt vertrouwen, ook in deze onzekere tijden. Wat is jouw kracht?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *