Een helder doel

Heb jij ook zo’n lekker helder doel in je leven? Ik laatst wel, toen ik op de snelweg een auto in wilde halen. Vlak daarvoor had ik een vrachtwagen ingehaald, en ik vond het wat onnodig om weer terug te gaan naar de rechter rijstrook. Ik wist namelijk zéker dat ik harder reed dan die auto voor me. Maar toch… ik kwam wel tergend langzaam dichterbij mijn doel. Mijn cruise control sneller zetten durfde ik niet, dat was valsspelen. Meter voor meter kwam ik dichterbij. Totdat ik er bijna naast reed. Toen had ik pas door hoeveel sneller ik ging. Grote afstanden kunnen vertekenen, zo blijkt. Je denkt dat je doel alsmaar niet dichterbij komt, maar eigenlijk komt het met grote sprongen binnen je bereik.
Zou dat ook voor jouw doel gelden? Ik denk van wel, heb maar vertrouwen! Je bent op de goede weg.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.