Kracht

Je hebt een kracht in je om dingen te doen die je zelf niet voor mogelijk houdt. Die kracht komt vrij zodra je de negatieve ideeën over jezelf niet meer gelooft. Wat je over jezelf gelooft komt vaak van anderen of uit je verleden. Maar het is toch niet juist om anderen of je verleden je toekomst te laten bepalen? Wat geloof je nog over jezelf wat negatief is? Wat zeggen anderen over je, waar je nog steeds onbewust in mee gaat? Misschien wordt het tijd deze ideeën en gevoelens los te laten. Kijk nou eens naar de antwoorden op de vraag: “Wat zou het toch mooi zijn als ik…” En ga ze dan gewoon doen. Je weet ten slotte niet wat je kunt tot je het geprobeerd hebt. Niet voor niets zei Pippy Langkous eens: “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.” Hou die overtuiging maar vast!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *