Toekomst

Alles wat wij kenden aan luxe is op dit moment afwezig. Reizen, sociale contacten en een vrije markt. En wat ons vooral angst aanjaagt: zullen we controle kunnen houden als een virus ons in de greep blijft houden? Hoe zal de toekomst eruit zien, met meer faillissementen en informatietechnologie?
Er is maar een oplossing bij de veelheid en onzekerheid van het leven: alles wat op je weg komt, toetsen aan je innerlijk geweten. In het hart kun je altijd de vraag stellen, ‘past dit bij mij of niet?’, ‘wil ik dit werkelijk?’. Ook als er niet gelijk een antwoord komt, dan kun je je dilemma memoreren als je gaat slapen. Als de laatste gedachte voor je inslaapt aan je dilemma is, draag je het als het ware in het licht. Vaak bij het wakker worden heb je dan een beter beeld of richting gekregen, om je dilemma aan te pakken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *