Kantelen

Realiseer je je dat we ons bevinden ons op een kantelmoment in de geschiedenis?  De manier waarop we als mensheid – na dit bezinningsmoment waaraan we nu collectief onderworpen zijn – kiezen om door te gaan gaat een directe impact hebben op de toekomst van de mensheid. Als we teruggaan naar de oude manier van ‘hebben’ dan wordt het de ondergang. Als we willen bewegen in de richting van ‘zijn’ dan hebben we een kans, al zal er dan ook veel tegenstand te overwinnen zijn bij de ‘hebben-denkers’. Maar.. wil je je kinderen een verleden nalaten of een toekomst geven? De mensheid is een rupsje nooit-genoeg dat nu gedwongen ingesponnen is voor een periode van bezinning. Als het goed is komt daar in een proces van transformatie een vlinder uit, maar dat betekent dat ieder van ons daar wat te doen heeft. Dus de directe vraag is: welke drie dingen op het gebied van hebben-naar-zijn ga je vanaf nu de komende tijd anders doen? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *