Tevreden

In ons mensen zit een neiging om steeds méér te willen. Dat is natuurlijk al lange tijd bekend, maar de neiging is nog steeds veel te zien in de samenleving. Als een team in een organisatie haar target heeft behaald, is meestal de reactie van de leidinggevenden om het target voor het volgende jaar te verhogen. Maar kan het bereiken van ‘meer’ tot de vervulling leiden die we zoeken? Zie wat er nu gebeurt in de samenleving als je het tempo waarop je leeft en werkt omlaag brengt. Er is ruimte ontstaan om met aandacht de dingen te doen en daarmee ontstaat ook kwaliteit. Als je zelfs even helemaal stil staat en om je heen kijkt, zie je misschien wel de schoonheid die er al die tijd al was.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *