Mooi

Weet je wat het mooie is aan jou als mens? Dat jij jij bent. Het mooie van jou is niet dat je op de buurman lijkt, of dat je zo je best doet om de zelfde vragen te stellen als je leidinggevende, of dat je zo lief probeert te zijn als je vriendin… nee, het mooie van jou is dat jij jezelf bent. Ook als je lastige vragen stelt of iemand bemoedigt zijn eigen weg te gaan. Juist die ‘jij’ is onmisbaar in deze wereld. Oók als je denkt dat je ’tot niks komt’, want het is namelijk nooit ‘niks’ wat je doet. Je ziet hoogstens niet gelijk het resultaat. Wellicht is hetgeen je te doen hebt: vertrouwen. Vertrouwen dat je goed bent en er toe doet zoals je bent. Wanneer je al je eigenschappen en eigenaardigheden meeneemt, zul je impact hebben in je werk en leven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *