Laatste Wekelijkse Wijsheid van Joost Drenthe

Lieve mensen. Dit is mijn laatste WW. Ik heb het 7 jaar met veel vreugde gedaan en was steeds weer verwonderd waar al die tijd de inspiratie weer vandaan kwam. Maar ik ben op 7 augustus 70 jaar geworden en merk dat er met mijn laatste 7 Wekelijkse Wijsheden een andere afslag op mijn levensweg opdoemt die ik heb te gaan. Ik dank jullie uit de grond van mijn hart dat je al die tijd met mij hebt willen meelopen op die wonderlijke en leerzame weg die Leven heet en wens jullie net zo veel innerlijke leer- en groeimomenten toe als ik heb mogen meemaken. Is er nog een persoonlijke vraag of opmerking dan ontvang ik die graag op Joost.drenthe@essentia-ttc.nl
In verbondenheid, Joost

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *