Geld weerspiegelt ons innerlijk

Je relatie met geld is, als je goed kijkt, een weerspiegeling van je relatie tot andere zaken: mensen – gezondheid – energie – wensen – werk. Geld is op zichzelf natuurlijk niets waard: een paar vegen verf op een papiertje – een rondje koper. Maar het vertegenwoordigt een mógelijkheid en die wekt een energie in ons op: van opgewondenheid – van angst (voor verlies bv) – van hebberigheid etc. Het wonderlijke is dat mensen een bepaald mentaal en emotioneel ‘geldniveau’ in zich hebben. Hoe veel ze ook uitgeven of juist sparen, het komt na enige tijd weer op ongeveer hetzelfde niveau uit. Dat heeft te maken met je overtuiging hoeveel je ‘waard bent’. Maar dat opent ook perspectieven, toch? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *