Kwaliteiten in een ander

Denk eens aan een kwaliteit die je in een ander bewondert. Het leuke is: je zou die niet in hem of haar bewonderen als je die ook niet in jezelf hebt – maar dan latent – als potentieel. Misschien voel je die kwaliteit ook wel maar heb je er nog niet een direct-actief contact mee of is er nog wat onzekerheid om er mee naar buiten te komen. Denk je dan eens in dat je die kwaliteit, net zoals die andere persoon, wél zou etaleren – wat zie je jezelf dan doen – ondernemen – zeggen? Hoe voelt het als je je dat verbeeldt? Als je die energie in jezelf toelaat – wat zou dan een eerste stap zijn om het te ontwikkelen en naar buiten te brengen? En welke eerste hobbel zou je moeten overwinnen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *