Op een dag is vandaag

Alles en iedereen die je ontmoet is een zegen of een les voor je, als je er even bij stil wilt staan. Situaties en mensen zijn de spiegel voor je innerlijk oog. Dat is natuurlijk het lastigst bij negatieve ervaringen. Maar die zijn wel nodig om te zien wat je nog te doen of te laten hebt, want het Leven zal je steeds in verandering houden – je kunt niet hetzelfde blijven, dan zouden er geen lessen meer te leren zijn en dat is toch waarom we hier zijn? Sommige van onze te leren lessen zullen zich dan ook blijven herhalen tot ze geleerd zijn en dan zul je verbaasd zijn dat je ze ooit zo lastig vond. Dus: wat wil je leren of afleren deze week? Weet je, de dagelijkse kleine oefeningen zijn veel belangrijker hierin dan het Grote Besluit dat je op een goede dag … Die Goede Dag is nu, vandaag.