Helpdesk voor Liefde

Beller: Ik kreeg een bericht om een het Programma Liefde.cosmos te installeren – kunt u me helpen? Wat moet ik eerst doen?Helpdesk: De eerste stap is het Hart-programmate openen. Heeft u dat open staan? Beller: Ja, maar er draaien nog wel een paar andere hoofd-programma’s mee, zie ik. Is dat bezwaarlijk? Helpdesk: Welke zijn dat?
Beller: uh, even kijken, ja, ik zie nu Lastig Verleden.exe, Bitterheid.com en Oordelen.org.
Helpdesk: Da’s geen probleem, die worden door Liefde straks overschreven. Ze blijven wel in het geheugen maar ze storen het systeem straks niet meer. U kunt ze overigens al wel neutraliseren door een paar hulpprogramma’s te activeren. Die zitten al in uw systeem, maar zijn nu nog niet actief. Zoekt u ze even op: Vergeving.htm en Hetiszoalshetis.dotx. O ja, Loslaten.pdf is ook erg handig daarvoor.
Beller: Ja, die heb ik nu geïnstalleerd. Hé, da’s leuk, ik zie nu dat Love.cosmos zich nu automatisch uitpakt.
Helpdesk: En kijk nog maar even naar dat eerste Hart-programma – dan ziet u dat dat nu uitgebreid is met het sub-programma Goedheid.uni.
Beller: Dank u wel – ik heb nu al zin om er mee te gaan werken
Helpdesk: Nog één ding, mevrouw, dit is Freeware, dus geef het door aan anderen.