12 Levenverrijkende Tips – 7 t/m 9

7. Zoek in een lastige situatie of een probleem óók een aantal goede, bevredigende en verrijkende aspecten. Daarmee kantel je de negatieve energie naar de positieve pool en dat maakt het makkelijker om het aan te pakken,

8. Maak een lijstje aan het eind van je dag met: ‘wat heb ik vandaag goed gedaan en waar heb ik van genoten?’ Dit kun je zelfs groter maken met de vraag aan jezelf: ‘Wat zijn de positieve punten in mijn leven – waar ben ik dankbaar voor?’

9. Vergeef jezelf en anderen voor de fouten die gemaakt zijn. Gooi de vaas met bedorven levenswater leeg zodat die gevuld kan worden met schoon krachtig energierijk water.

 

* Vanavond geeft Joost Drenthe zijn afscheidslezing over zijn eigen transformatie, wat resulteerde in de Orbis opleidingen. Om 20 uur aanvang in Ondersteboven, Hoge der A 18 te Groningen. Meld je hier aan *