Wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan?

Ik heb een opdrachtje voor je:
Probeer de volgende week (misschien zelfs 2 of 3 weken?) iedere dag eens iets nieuws. Mag van alles zijn: nieuwe muziek, onbekende groente, andere wandelroute, andere opstaan tijd, gesprekje met een vreemde in de supermarkt. Variëteit is de kruiderij van het leven. We doen veel dingen in ons leven honderden keren hetzelfde, routinematig, maar je kunt maar 1 keer iets voor het eerst doen en als nieuw beleven. Dat is toch eigenlijk zonde? Het is de vreugde van het kind zijn, weet je nog? Al die nieuwe ervaringen en ontdekkingen. Gun jezelf weer iets daarvan door weer nieuwe dingen te doen en te beleven. Ik weet zeker dat je leuke verrassingen gaat meemaken.

Vraag: Wanneer ga je weer iets voor het eerst doen?