Houd het niet binnen

Een lastige situatie zet ons nogal eens van binnen aan het frutten. Maar waar je aandacht (= energie) aan geeft, dat wordt natuurlijk groter. Als je afval wilt omzetten moet er lucht bij, kijk maar naar je composthoop. Zonder lucht gaat het verzuren en stinken. Net hetzelfde met je innerlijke rommel. Je brengt er lucht in door het te uiten en kies jouw manier daarvoor. Doorspreken met partner of vriend(in) – het voor je zelf hardop uitspreken als je alleen bent – het opschrijven etc. Breng het in beweging want dat is nodig om het ergens anders heen te brengen. En kijk ook eens wat het Leven hier aan je vraagt want alle lastige dingen zijn een opgave om iets anders te oefenen, anders had je er geen moeite mee, toch?

Vraag: Welke last ga ik lucht geven en welke vraag stelt het Leven mij daar?