Buitenkant en binnenkant

Hoe de dingen er van de buitenkant voor je uitzien, hangt altijd af van hoe je er van binnen tegen aan kijkt. Want dezelfde situatie wordt door verschillende mensen verschillend beleefd. Je gedachten, je ‘mindset’, hebben je gebracht waar je nu bent. Je daden worden door je instelling gestuurd. Kijk eens goed waar je nu bent en hoogstwaarschijnlijk kun je dan wel zien wat je tijdens je ontwikkeling hebt geïnstalleerd als waarden en overtuigingen. Zo binnen, zo buiten, zou je kunnen zeggen. Aan je daden is je innerlijk kenbaar. Wat je doet, laat aan de goede observator zien wie en wat je bent. Maar dus ook: verander je mentaliteit, je mindset, en je verandert in vrij korte tijd (onderzoek zegt 100 dagen) je daden en dus je positie en dus je leven. Daar kun je dus gelijk mee beginnen. Vandaag al?

Vraag: Welke ‘mindset’ wil ik veranderen? Wat wordt die dan nu? In welke situaties ga ik dat oefenen?