Wie ben je écht?

Ik heb een spannende vraag voor je: Wie ben je écht?
In de eerste laag van ons zelf-zijn hebben we veel gedachten over onszelf en die gedachten ‘maken’ ons beeld over onszelf: ‘Ik ben iemand die…. (creatief is/niet zo sociaal is/hardwerkend is etc) Dat gedachtebeeld is gebaseerd op ervaringen uit het verleden maar die hoeven geen garantie te zijn voor de toekomst, zoals beurshandelaren weten. Maar dat gedachtenbeeld over jezelf kan je ook beperken of vastzetten.
Ontspanning is wat je werkelijk bent. Stress ontstaat als je denkt aan wat je zou moeten zijn.
Als je die oude gedachtenbeelden over jezelf nou eens los liet – wie ben je dan écht? Wat komt daar dan ineens aan potentieel naar boven uit een tweede laag van je zelf-zijn?

Vraag: Wie ben ik als ik mijn oude gedachtenbeelden over mezelf loslaat?