Je missie voor 2016

Het nieuwe jaar is misschien nog ver. Nou ja, ver. Met alle werk en afleiding is het zó 1 januari, hoor. Stel dat je van het komende jaar je mooiste jaar wilt maken – wat kun je daar nú al voor doen? Want voordat je gaat koken zul je toch het recept helder moeten hebben en de ingrediënten ervoor klaar moeten zetten. Een paar vragen als leidraad:
– Op welke gebied wil ik ‘mijn mooiste jaar’ creëren? Je kunt kiezen uit: Professioneel/Werk – Materieel/Financieel – Relationeel/Sociale contacten – Fysiek/Gezondheid – Spiritualiteit. Stel jezelf dan de volgende vragen:
– Wat bevalt me daarin niet?
– Wat zou ik aan het eind als mooiste resultaat willen zien?
– Wat heb ik  daarvoor te doen in de komende 2 maanden?
– Wat (en Wie) heb ik daarvoor nodig?
– Hoe verdeel ik die daarvoor noodzakelijke werkzaamheden over de komende 2 maanden
– Hoe weet ik dat ik het vol zal houden?
Succes!

Vraag: Wanneer reserveer ik tijd om ‘mijn mooiste jaar’ te plannen?

* Tip om je ‘mooiste jaar’ vorm te geven: kom naar de Orbis Open Missie Visiedag op 16 januari 2016 in Groningen. Bouw je missie en ga weg met een concreet actieplan om je doel te realiseren. Deelname kost €35 incl lunch. Hier kun je je opgeven *