De dag van Het Leven

Onlangs kwamen ze achter elkaar langs: ‘de dag van de vrouw’, ‘de dag van de warme trui’ , de ‘dag van de complimenten’ en die van ‘het consumentenrecht’. En ik dacht: Zullen we al die dagen eens inruilen voor één Dag van Het Leven?

Luister maar eens naar het lied Gracias a la Vida (Dank aan Het Leven) door Mercedes Sosa en Joan Baez met als slotcouplet de woorden

Dank aan het leven, dat me zoveel heeft gegeven / Het liet me de lach en de traan beleven / Zo onderscheid ik geluk van verdriet / de twee essenties van mijn lied,/ maar ook van jullie lied, dat precies hetzelfde biedt ,/ en het lied van iedereen op aarde, dat ook mijn eigen lied is.

Luister maar eens op You Tube naar: https://youtu.be/rMuTXcf3-6A

Vraag: Hoe zou ik de Dag van Het Leven vieren?

Jumping girl

 

Klik hier om de Wekelijkse Wijsheid iedere maandag in je mailbox te ontvangen.