Een succesvol leven

Een succesvol leven

Ik reed langs een vrachtwagen met de reclameboodschap: Succes is een goede maaltijd. Wat zullen er dan veel arme mensen zijn die nooit succes kunnen hebben! Ik weiger te geloven dat succes af te meten is aan materie. Een succesvol leven is wel degelijk af te meten, maar dan aan de mate van onze hulp aan een medemens.  Het is af te meten in de mate waarin wij een verschil hebben kunnen maken in het leven van een ander. De kleinste daad van oprechte hulp is zo groter dan alle goede voornemens of grote gedachten daarover. En ja, dat zou een goede maaltijd kunnen zijn voor een behoeftig kind.

Vraag: In wiens leven kan ik (nog) het Verschil maken door hem/haar iets te geven of te zeggen?

Schlüssel zum Erfolg

Uitnodiging: Orbis organiseert een gratis lenteconcert voor alle bekenden op zondagmiddag 28 maart van 14.30 uur – 16.00 uur met het Consonans Koor in de middeleeuwse kerk van Niekerk – Zandumerweg 5. Met een slotoptreden van troubadour Joost.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *