Ontspan

Er is niets mis met hard werken.
Echter, hoe langer je hard werkt, des te meer neemt je work-output af en ook de noodzakelijke creativiteit. Het tegengif bestaat eruit ergens gedurende de dag óók tijd te maken voor ontspanning – plezier – rust – de leukheid van het leven.
Dat doet de creatieve sappen weer stromen en geeft je weer veerkracht om het harde werken te dragen. Het is niet voor niets dat de beste ideeën naar boven komen onder de douche of in de auto, als we even niet kúnnen werken.
Creativiteit komt naar boven in rust, ruimte en relaxedheid.  
 
VraagWanneer plan je eens een uurtje ‘niks’, laat je even alles voor wat het is en je ideeën eens lekker ongestructureerd boven komen?

Klik hier om de Wekelijkse Wijsheid iedere maandag in je mailbox te ontvangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *