Helder leven

We zitten vaak zo vol van alles ‘wat nog gedaan moet’ dat we soms niet helder meer kunnen zien, laat staan helder leven. Daar kunnen een aantal stappen bij helpen.
1. Een paar minuten in de dag ruimte maken om even stil te zijn. 2. In dat stille moment ga je dan alle gedachten over verleden en toekomst met een vriendelijke mentale hand de toegang weigeren in je hoofd. 3. clearWord je dan in het nu-moment dat dan overblijft al die zaken gewaar die ook alleen maar in het hier-en-nu kunnen zijn: je lichaam voelen – de geluiden om je heen horen – je adem volgen. Meer niet. Een stapje verder? Als je de oplossing zoekt voor iets dat je dwars zit leg dit dan in dat nu-moment in de schaal van je Bewustzijn neer zonder er met je gedachten aan te komen. Op wonderlijke wijze kan dan je onderbewustzijn je te hulp komen, waar het eerst niet door de veelheid van gedachten kon breken.

 

Vraag: Wanneer maak ik deze dag/week tijd voor het vol-ledig beleven van het nu-moment?

Klik hier om de Wekelijkse Wijsheid iedere maandag in je mailbox te ontvangen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *