Je talent

Talent is wat je ‘van nature’ bent – dat waar je voor gemaakt bent.
Veel mensen geloven niet of nauwelijks dat ze ergens talentvol in zijn. Of ze vinden hun Talent vanzelfsprekend of niet zo van belang. Hoezo, niet van belang? Het is juist dát waarom mensen je opzoeken of nodig hebben. Je doet jezelf een groot plezier door het zelf ook te waarderen ( = ‘waarde-eren’) en het te eren als belangrijk onderdeel in je leven. Het wil overigens niet zeggen dat je Talent niet moet worden ont-dekt, bijgeschaafd en geoefend om het in zijn volle kwaliteit naar buiten te laten komen. Er is vaak tijd, ervaring en reflectie voor nodig om het van jezelf te zien en te eigenen. Dan heb je het ‘Wat’ van je Talent te pakken maar daarna volgt nog het ‘Hoe’ omdat het er ook bij hoort om het op jouw unieke manier te gebruiken.

Vraag: Benoem jouw persoonlijke Talent in 1 tot hoogstens 3 woorden

Klik hier om de Wekelijkse Wijsheid iedere maandag in je mailbox te ontvangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *