Ouder worden

Januari 2014 – onze beschaving (nou ja, beschaving) is weer een jaar ouder.
Wonderlijke business overigens, dat ouder worden. Iemand uit mijn directe omgeving werd onlangs 65. Dat vond veel van haar omgeving een mijlpaal. Zelf ervoer ze dat ze mee moest in het idee dat 65 een bijzondere leeftijd is maar dat er feitelijk niets verandert. Bovendien, in elke oudere zit nog steeds die jongere, die zich regelmatig verbaasd afvraagt wat er verdorie gebeurd is in de tussentijd. Nou, véél natuurlijk en niet alles was makkelijk, met de moeilijkste jaren die tussen 7  en 70. J  En halverwege, zo rond de 35, als je het materieel allemaal voor elkaar hebt, begint het lichaam het af te laten weten. Maar er is ook veel van waarde geweest. Wat mij betreft, ik kijk er naar uit om terug te kunnen kijken. Op een leven waarin ik zo veel mogelijk heb kunnen doen met de talenten die mij geschonken zijn.

Vraag: Heb je (al) alles uit Het Leven gehaald  dat er voor jou in zit? Zo nee, waar zit dan je ontwikkeling nog?

Klik hier om de Wekelijkse Wijsheid iedere maandag in je mailbox te ontvangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *