Omkijken

Lastige zaken uit het verleden – laat ze los. Er mee bezig zijn voedt de energie van de her-innering en maakt ze dus krachtiger. Zo kan het verleden (dat in feite niet meer bestaat) je toekomst vergallen.
Kijk niet om – die kant ga je toch niet op?
Het leven is als een camera. Stel hem scherp op wat nu belangrijk is. Leg de goede momenten vast en werd het niet het beoogde plaatje, draai door en schiet een andere. We hebben geen goed of slecht leven gekregen. We hebben een léven gekregen. Het is aan ons om het goed of slecht te maken.

Vraag: Welke foto uit het verleden haal ik uit mijn album om er een leukere voor in de plaats te plakken?

Klik hier om de Wekelijkse Wijsheid iedere maandag in je mailbox te ontvangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *