Het zoeken naar de waarheid

Er zijn zeven manieren van zoeken en ik heb ze allen doorproefd. Er is het zoeken uit angst. Het gaf me vluchtwegen als ik het niet vol kon houden. Er is het zoeken uit hebberigheid. Het gaf me de veelheid van het leven. Er is het zoeken met je lichaam. Het gaf me de bevrediging. Er is het zoeken met je gedachten. Het gaf me inzicht. Er is het zoeken met je gevoel. Het gaf me intensiteit. Er is het zoeken met je ideeën. Het gaf me de maakbaarheid. Er is het zoeken met je spirituele verlangen. Het gaf me contact met mijn ziel.
Maar er is een achtste manier, waarin ze allen opgaan: Er is het zoeken met alles wat je hebt en bent. Dit is het totale zoeken en dit zoeken wordt altijd naar je vermogen en verdienste beantwoord door het Hogere.

Vraag: Welke nieuwe manier van zoeken ga ik de komende tijd in mijn leven toepassen?

Klik hier om de Wekelijkse Wijsheid iedere maandag in je mailbox te ontvangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *