Je speelveld

Ik vermoed dat we allemaal voor ons leven een speelveld uitzoeken om een specifiek thema uit te spelen. Of misschien wel een paar thema’s. Het speelveld van de autoriteit, of van het geld, of van de afhankelijkheid, of van het helpen,  of van de relatie, noem maar op….  Steeds weer zoekt ons wezen, onze ziel dat specifieke speelveld op waar dat thema onderwerp is. Het nodigt ook de tegenspelers daarvoor uit en steeds weer vlucht het ego er snel van weg.
De ziel zoekt het speelveld echter juist op om zoveel ervaring op te doen met dat onbeholpen geleefde thema tot uiteindelijk ooit het eindspel gespeeld kan worden en wij onszelf bevrijden van de last.

Vraag:
Wat is jouw speelveld en thema en wie zijn jou tegenspelers?

Klik hier om de Wekelijkse Wijsheid iedere maandag in je mailbox te ontvangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *