De kosmos is een antwoordapparaat

Je bent een schepper. Als je eens wist wat je allemaal creëerde! De kosmos is slechts een antwoordapparaat op wat je uitzendt. De wereld is een weerspiegeling van je zelf. Zo machtig ben je. Wat je geeft is wat je terug ontvangt. Dus: wat je wilt ontvangen van de ander heb je eerst zelf te geven.
Of nog directer: durf ik de ander te (blijven) geven wat mij ontbreekt? Durf ik zelf eerst mijn brughelft naar beneden te laten in plaats van te blijven schreeuwen naar de overkant dat de ander zijn brughelft eerst naar beneden moet laten zakken. Uiteindelijk werkt de kosmos op energie, zoals een auto op brandstof en ons lichaam op voedsel en wat we er in stoppen is hoe het systeem zal functioneren.

Vraag:
Met welke energie ga ik deze dag opladen?

Klik hier om de Wekelijkse Wijsheid iedere maandag in je mailbox te ontvangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *