Leren – Beheren – Retourneren

Laatst vroeg een auteur of zij een artikel over Transformationeel Coachen van mijn hand mocht gebruiken in haar boek. Mijn innerlijke antwoord was: “Natuurlijk. Het is niet “van mij”. Ik heb het door mij heen laten komen en het alleen een vorm gegeven. Ik heb de ingrediënten gekregen via anderen. Ik heb er daarna iets van mijn eigenheid aan toegevoegd. Nu moet het weer doorgegeven worden zodat anderen hetzelfde doen.
Ik heb iets geleerd door Het Leven. Ik heb het als een goed rentmeester beheerd en het laten doorwerken in mijn leven en daarna moet het geretourneerd.
Anders stagneert het en alles wat niet beweegt, sterft.
Dus: er is niet zoiets als copyright; alleen ‘copy it right’ zodat je het van jezelf maakt.

Vraag:
Wat kan ik deze week doorgeven van mijn rijkdom en ervaring?

* In de vakantiemaanden juli & augustus plaatsen we iedere 14 dagen een nieuwe Wekelijkse Wijsheid *

Klik hier om de Wekelijkse Wijsheid op maandag in je mailbox te ontvangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *