Meebewegen

We denken vaak dat we onze eigen wereld scheppen, ons eigen spel spelen – dat ons leven maakbaar is. Ik heb daar twijfels over. Het is toch wonderlijk dat er regelmatig iets gebeurt dat we niet zagen aankomen en dat van links voorrang neemt op onze levensweg. We kunnen ons leven nog wel wat regelen op een kleiner niveau maar op een groter niveau wórden we bewogen. En wat een energie kost het om je te verzetten tegen de Grote Beweger.

Op een hogere dimensie speelt Het Leven met energie en materie hetgeen al die processen oplevert waar alle levende wezens mee te maken krijgen: uitdijen & krimpen – groei & verval – innerlijke idee & uiterlijke vormgeving. Die processen zijn groter dan wij en we kunnen ze niet sturen, hoogstens er in meebewegen.
Je keus is niet je eigen perfecte gelukkig wereld te scheppen. Je keus is hoe je kunt meebewegen met de grotere processen van deze kosmische dans.
Daar is 1 ding voor nodig: het vertrouwen dat je genoeg hebt en genoeg bent om de weg-der-veranderingen te kunnen belopen. De weg zelf zal je bovendien voorzien van wat en wie je nodig hebt. Happy travelling!

Vraag: Voor welke toekomst-angst durf ik vertrouwen voor in de plaats te stellen omdat ik weet dat ik genoeg in mijn rugzak heb? 

Klik hier om de Wekelijkse Wijsheid iedere maandag in je mailbox te ontvangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *