Laatste Wekelijkse Wijsheid van Joost Drenthe

Lieve mensen. Dit is mijn laatste WW. Ik heb het 7 jaar met veel vreugde gedaan en was steeds weer verwonderd waar al die tijd de inspiratie weer vandaan kwam. Maar ik ben op 7 augustus 70 jaar geworden en merk dat er met mijn laatste 7 Wekelijkse Wijsheden een andere afslag op mijn levensweg opdoemt die ik heb te gaan. Ik dank jullie uit de grond van mijn hart dat je al die tijd met mij hebt willen meelopen op die wonderlijke en leerzame weg die Leven heet en wens jullie net zo veel innerlijke leer- en groeimomenten toe als ik heb mogen meemaken. Is er nog een persoonlijke vraag of opmerking dan ontvang ik die graag op Joost.drenthe@essentia-ttc.nl
In verbondenheid, Joost

1 reactie op “Laatste Wekelijkse Wijsheid van Joost Drenthe”

 1. MARIANNE VISSER-FONS

  Beste Joost,
  Ik gebruik nog steeds de recepten uit het boek Eten mág! Verlies een pond per dag.
  Toen ik 17 jaar geleden een paar kilo’s te zwaar was ben ik aan jou boek begonnen.
  In 1 woord geweldig. Nog steeds pak ik het boek erbij (inmiddels mijn tweede) als het dreigt mis te gaan. Zoals vanavond eten wij het recept gebakken amandelen. Zo zie je maar wat een impact een boek kan hebben waarvoor mijn hartelijke dank.
  Het ga je goed.
  Vriendelijke groetjes,
  Marianne Fons

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *